توضیح کوتاه درباره موضوع
توضیح کوتاه درباره موضوع
توضیح کوتاه درباره موضوع
توضیح کوتاه درباره موضوع
توضیح کوتاه درباره موضوع
درس دوازدهم) در این درس اسامی تعدادی از میوهها را به زبان ترکی استانبولی یاد خواهیم گرفت:
Ahududu |
Ayva |
Avokado |
Beyaz Dut |
Böğürtlen |
تمشک |
به |
آواکادو |
توت سفید |
تمشک سیاه وحشی |
Çilek |
Elma |
Erik |
Greyfurt |
Hindistan cevizi |
توت فرنگی |
سیب |
آلو |
گریفروت |
نارگیل |
İncir |
Karadut |
Kavun |
Kayısı |
Kızılcık |
انجیر |
شاهتوت |
خربزه |
زردآلو |
زغال اخته |
Kiraz |
Kivi |
Nar |
Papaya |
Şeftali |
گیلاس |
گیوی |
انار |
پاپایا |
هلو |
Üzüm |
Yer Fıstığı |
Antep Fıstığı |
Çam Fıstığı |
Vişne |
انگور |
بادام زمینی |
پسته |
دانه کاج |
آلبالو |
Kaju |
Trabzon hurması |
Armut |
Papaz erik |
Ekşi limon |
بادام هندی |
خرمالو |
گلابی |
گوجه سبز |
لیمو ترش |
Yaban Mersini |
Nektarin |
Salatalık/Hiyar |
Karpuz |
/Muşmula Döngel |
قرهقاط(بلوبری) |
شلیل |
خیار |
هندوانه |
ازگیل |